طرز تهیه سالاد پاستا

مواد لازم:
تخم مرغ آبپز: 2 عدد
نخود فرنگی منجمد: 3/4 فنجان
پاستا فرمی: 2 فنجان
سس مایونز: 2/3 فنجان
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
خردل: 1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: 1/3 فنجان
کرفس خرد شده: 2 ساقه
پنیر چدار خرد شده: 3/4 فنجان
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه:
ابتدا پاستا را در آب در حال جوشیدن و نمک میریزیم و طبق دستور روی بسته میپزیم. در دقیقه اخر پخت نخودفرنگی منجمد را اضافه کرده، سپس آبکش میکنیم و با آب سرد میشوییم.
در یک کاسه بزرگ سس مایونز، جعفری، سرکه و خردل را مخلوط میکنیم.
سپس به سس تهیه شده پاستا، نخود فرنگی، تخم مرغ آبپز خرد شده، پیاز، کرفس و پنیر چدار را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در صورت تمایل به میزان دلخواه نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
روی ظرف را میپوشانیم و در یخچال میگذاریم. از 2 ساعت تا 2 روز قابل مصرف است. سرد میل کنید. نوش جان!